0 st: 0 kr 0
Frakt
40 kr
inkl. frakt Totalt
0 kr
Till Kassan
0 varor
 

Om Gyhne & Kristofferson Optik

Klaus Hermann, optikerutbildad i Tyskland, öppnade 1957 Optiker Hermann på Nygatan 2 i Södertälje. Butiken flyttade till Badhusgatan 1B 1959, vid den tiden hade optikerstaben utökats med Göran Kristofferson och Bo Gyhne. 1971 övertog Göran och Bo butiken och tog namnet Gyhne & Kristofferson. 1994 köpte de Kringlan Optik på varuhuset Kringlan. Dessa två butiker slogs samman 2006. Idag driver Lars Otterstadh och Tina Uddström butiken tillsammans med sex stycken anställda.
Vi gillar den personliga butiken och hoppas att du som kund också gör det. Vi tillhör Klarsynt som består av ca 125 privatägda optikerbutiker i hela Sverige. Genom att tillhöra Klarsyntgruppen kan vi erbjuda dig ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och kontaktlinser. Allt från enklare bågar och glas till märkesbågar och specialglas med olika egenskaper, produkter som är anpassade till dina behov och din livsstil. Är du kontaktlinsbärare, eller vill bli, så har vi alla sorters linser från de ledande kontaktlinstillverkarna.

Hos oss hittar du optiker som verkligen tar sig tid att undersöka dina ögon ordentligt och vi håller oss hela tiden uppdaterade kring det senaste inom synvård, både tekniskt och kunskapsmässigt. Våra kunniga optikerassistenter vill alltid ge er bästa tänkbara service och förutsättningar att hitta rätt båge, glas eller lins.

Vi har en finsktalande optiker som gör fullständiga undersökningar på finska och vi erbjuder också undersökningar på engelska vid behov. Detta tycker vi är kompetens, valfrihet och omtanke.

Välkommen